En Ægte Dialog med den Islamiske Verden

Fjordman skriver her om en ønskedrøm, nemlig hvordan han har et forslag eller et udgangspunkt til en ægte dialog med den islamiske verden:

Han skriver: 

Kære muslimer,

I og vi – vi er fjender.  Vi finder,   det er på tide,  at vi siger dette åbent.  Mange ærlige mennesker på jeres side har allerede gjort det, nu er det på tide vi gør det samme. 

Læs videre: http://www.gruene-pest.de/showthread.php?t=69320

Hans forslag er fuldt af gode ideer og han fremhæver bl.a. de fundamentale forskelle på vores civilisation og de rettroendes “kultur”.

Bl.a.”Vi ville gerne løse problemerne fredeligt, men i nødsfald kan vi også være gemen.  Vi er ikke så pæne, som vores såkaldte “Gutmenschen” længe har foregøglet jer.  Vi tilhører samme art som I og vi kan også lægge grimme sider for dagen.  Vi håber, at I forstår at værdsætte denne ærlighed, som I desværre hidtil ikke har været vant til fra vore side.

Vi vil foreslå, at I akcepterer vores udvisninger og at vi til gengæld forpligter os til ikke at forsøge at eksportere vores utiltalende underklasser – især vore neonacister – til de rige olielande.  Vi forpligter os ligeledes til ikke  “med sværdet”, respektive moderne højteknologi-krigsførelse at udbrede kristendommen til Jeres lande.

Principielt kunne vi gøre det – vi har gjort det i Latinamerika (og det var meget hæsligt). Dette ville vi imidlertid ikke gøre i  dag.  Dog vil vi – hvis vi stadig får det indtryk, at Jeres militære udvikling kunne blive farlig for os (inklusive Israel) – uafhængigt deraf udtrykkeligt forbeholde os ret til at gribe ind militærisk.

Vi ville meget gerne løse alt dette uden krig og vold og foreslår derfor, at I nøje vurderer Jeres chancer for at nå Jeres mål  –  som er diametralt modsat vores, og som vi ikke mere skal diskutere – militært/terroristisk eller ved hjælp af migration.  Vi forventer et klart svar på, hvad I har besluttet.  Så ville vi kunne udskyde det ubehagelige emne: Europas islamisering nogle århundrederer ud i fremtiden, ikke komme i vejen for hinanden (da vi jo gensidigt ikke kan lide hinanden) og kun tage os af det nødvendigste: Vores ønske om olie og Jeres ønske om vores medicinske og andre attraktive resultater af den civile udvikling.

Læs det hele! – Jeg har kun forsøgt at oversætte lidt af det.

Det er underskrevet:

med hjertelig hilsen

Jeres fjende, “Vesten”

Reklamer

En kommentar to “En Ægte Dialog med den Islamiske Verden”

  1. PB Says:

    Sjovt indlæg, men der er en ting der altid spiller med i sådan et spørgsmål, fødsels raterne eller demografien om man vil, så er det alligevel islam der har fat i den lange ende her i europa.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: