Ikke indvandrings- hellere tilbagesendelseslove.

I går var der et glimrende gæstebidrag på http://www.politicallyincorrect.de/2007/07/statt-zuwanderungs-besser-ruecksendegesetz/

Forfatteren skriver,  at Islam i de vestlige lande fejlagtigt betragtes som en religion.  Derfor indrømmes muslimerne i religionsfrihedens havn enhver mulighed for at udøve og udbrede deres tro.

Men religionsfrihen er misforstået:

“Alle store mennesker har været intolerante,og det skal man være. … At prædike om tolerance er at prædike for idioter og bedragne. … Kun i eet tilfælde må en verdslig hersker vise tolerance: når sagen kun vedrører religionen og ikke berører politiken”  Fernando Galiana (1728-1787)

 Religionsfrihed tjener freden. Men religionsfrihed må kun tillades fredelige religioner og aldrig religioner, der opfordrer til “hellig krig”, til mord på vantro, til invadering og erobring,  til at gøre hele folk til slaver.

Islam forbinder religion med politik, derfor betegnes Islam også som en religiøs besmykket ideologi, Islam er fredsfjendtlig og gør krav på verdensherredømmet.  Derfor er Islam også uforenelig med grundloven; Islam er forfatningsfjendtlig – dette har nathuerne hos “Verfassungsschutz”  blot endnu ikke mærket.  Læs videre.–

 Man skal blot læse koranen og ellers ikke hengive sig til illusioner.  Et studium af historien bekræfter de værste forudanelser.  Kun mennesker, der er er helt uden historiske kundskaber, lader sig lulle ind og drømme om et fredeligt islam.  Ikke engang  indbyrdes er muhammedanere i stand til at holde fred, hvilket viser sig overalt i verden. 

 Skulle nogen være interesseret i videre amatøroversættelse af bidraget, kan det komme senere.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: