Demonstrationen i Brüssel.

Den længe forberedte demonstration mod islamiseringen af Europa, som skulle finde sted i Brüssel i går den 11. september var af Brüssels borgmester  Freddy Thielemanns blevet forbudt.  Argumentet var, at man frygtede uroligheder (nemlig fra de muslimske migranter i Brüssel).  Demonstrationen blev gennemført, men kun med et par hundrede deltagere, der alle forholdt sig rolige.  Borgmesteren derimod kunne demonstrere politiets styrke og magt, som en læser, der kalder sig ”
karlmartell” på http://www.politicallyincorrect.de/2007/09/polizeistadt-bruessel-willkuerliche-festnahmen/

skriver (min oversættelse):

I en afstand af 3 km fr Place du Luxembourg val alle gader spærret af politiopbud. I politibilerne sad politibetjente, øjensynlig med migrantbaggrund og piberygende. På alle hjørner af alle gader var der et politiopbud, som jeg endnu aldrig før har set. Utroligt.  Jeg vil anslå, at der rundt om Place du Luxembourg var mindst 3000 politibetjente anbragt.  En hvid helikopter cirklede uafbrudt.  En lille gruppe danskere, måske 50 personer på Place du Luxembourg blev uophørligt “overvåget” af ca. 25 politibetjente i 5 meters afstand.  Ingen af danskerne gav det indtryk  at dette skulle være påkrævet.  Jeg spurgte en politimand, hvad der skete.  Han sagde “krig” antiislamister mod islamister. Hvad han så eller mente med det.

Der var alt for få folk der.  Europa har tabt. Så meget er sikkert.

Jeg håber ikke, Europa har tabt, men hvor ville jeg ønske politikerne i vore lande ville tage sig sammen og se realiteterne i øjnene, samarbejde med alle kræfter for at forsøge at bremse udviklingen. Det er snart for sent.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: